Za Upoznavanje sreća
Blog

Za Upoznavanje

Trebate uvek biti oprezni kada tražite osobu Za Upoznavanje preko interneta. Tokom protekle decenije, upoznavanje na internetu postalo je rasprostranjenije nego ikada. Ona se samo povećala od početka pandemije 2020. godine. Tradicionalni izlasci zamenjuju se virtuelnim sastancima i romansama na daljinu. Sajtovi za upoznavanje su buknuli, samo u proteklih 5 godina porasla je poseta na mnogima čak i preko 80 procenata.

Iako postoje razne prednosti upoznavanja na internetu, postoji isto toliko mera predostrožnosti koje treba da preduzmete. Na taj način ćete osigurati svoje fizičko i seksualno zdravlje. Pošto sajtovi za upoznavanje ne sprovode detaljne provere prošlosti svojih korisnika, na vama je da se zaštitite. Za Upoznavanje romansa

Na sajtu Za Upoznavanje čuvajte svoj identitet.

Prvi korak onlajn upoznavanja je kreiranje onlajn profila. Iako ćete želeti da podelite najbolju verziju sebe, važno je da u tom procesu zaštitite svoj identitet. Obavezno izostavite sve informacije koje bi strancima mogle otkriti vašu tačnu lokaciju ili gde se nalazite. Takođe bi trebalo da izbegavate korišćenje fotografija koje otkrivaju vašu fizičku lokaciju. Pored toga, nikada ne bi trebalo da date svoju adresu, lokaciju na poslu, lični broj telefona. Ipak ste ga upravo upoznali, dakle idite polako.

Obratite pažnju na sumnjive stvari.

Lako je biti zaslepljen tokom onlajn komunikacije, ali važno je da imate otvorene oči za bilo kakve sumnjive stvari. Ljudi se mogu lažno predstaviti – ovo uključuje prevarante, predatore, manipulatore. Oni žele iskoristi vaše poverenje.

Evo nekoliko uobičajenih stvari na koje treba obratiti pažnju: Daje nejasne odgovore na konkretna pitanja. Previše je intiman ili romantičan na samom početku vaše komunikacije. Ponaša se posesivno. Pritiska vas da date lične podatke kao što su vaša kućna adresa, broj telefona ili adresa na poslu. Pokušava da dobije vaše lične podatke pod maskom slanja poklona. Čini se da su poruke automatizovane ili su prošle preko prevodioca. Neće vam uputiti telefonski poziv.

Na sajtu Za Upoznavanje Budite lični… ali ne previše.

Zapamtite, vi ste tu da izgradite vezu, prijateljstvo, štagod. Trebalo bi da postavljate pitanja da biste saznali da li je ta osoba pouzdana i kompatibilna s vama. Razgovor o vašoj istoriji zabavljanja, onome što tražite od partnera, vašim hobijima su sjajni načini da bolje upoznate potencijalnog partnera. Dakle sve što nije previše lično. Iako je u redu da budete lični, trebalo bi da pokušate da izbegnete otkrivanje ličnih podataka. Naravno, sve dok ne budete mogli u potpunosti da verujete toj osobi.

Obavestite makar najbližeg prijatelja.

Recimo skontate se sa nekim onlajn i odlučite da vam se taj neko sviđa i da možda ima neka šansa. Potrudite se da makar jedan prijatelj to zna. Brat, sestra, ko god. Veoma je važno da imate nekoga ko će biti upućen u dotičnu osobu. To je odličan način da se zaštitite ukoliko nešto pođe po zlu. Za Upoznavanje sreća

Mesto Za Upoznavanje uživo neka bude javno.

Za kraj najlogičnija stvar koju svi vi znate – kada sa virtuelnog pređete na realno, ne idite privatno kod nje/njega. Prvi sastanak uvek treba da bude na javnom mestu gde je mnogo ljudi. Tek kada se uverite da je osoba sa interneta ta kojom se predstavila, onda možete produbite odnos. Tu vam se ne mešamo, vi najbolje znate šta i kako.

One thought on “Za Upoznavanje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *