flertovanje
Blog

Za Muvanje

Teško je poverovati da ste pre samo 20 godina morali da pozovete nekoga telefonom ili da se nađete sa nekim da biste flertovali. Sada možete da obavestite nekoga da vam se sviđa tako što ćete jednostavno otkucati brzu poruku, dodati nekoliko emodžija i pritisnuti „pošalji“. Međutim, flertovanje putem tekstualnih poruka je umetnost – ključ je da jasno pokažete svoje interesovanje, a da pritom zadržite neku intrigu, i da pokažete samopouzdanje, a da ne budete previše narcisoidni.

Ne brinite – naučićete da kreirate savršenu poruku koja će izazvati interesovanje vaše simpatije. I ne samo to, već ćemo vam dati neke zgodne primere koje možete slobodno da kopirate ili prilagodite i napravite svoje. Bez obzira da li pokušavate da osvojite nekoga sa kim ste se upravo upoznali ili pokušavate da podignete stvari na viši nivo sa nekim sa kim ste već izlazili nekoliko puta, evo nekoliko saveta za slanje poruka kako biste stvorili digitalne iskre sreće.

Neka bude kratko i slatko – Opšte je pravilo da što je poruka jednostavnija, to bolje. Dakle, izbegavajte da kucate super dugačak tekst ako želite flertujući ton. Razmislite o tome na ovaj način: šta bi bilo efikasnije da privučete nečiju pažnju u kafiću — osmeh i kratak ulaz tipa „zdravo ja sam taj i taj“, ili ako priđete i pet minuta pričate o svom životu? Kratak tekst ne samo da je prijemčiviji, već i podstiče na zezanje – onako kako prirodno govorite u stvarnom životu. flertovanje

Ostanite pozitivni – Flert, po prirodi, treba da bude veseo i bezbrižan – trebalo bi da se oboje osećate kao da ste ponovo u srednjoj školi. Dakle, kada se odlučite za koketni ton, želite da izbegnete razgovor o bilo čemu previše teškom ili intenzivnom. Budite optimistični, jer će tada objekat ljubavi početi da vas povezuje sa pozitivnim vibracijama.

Komplimenti – Kako kažu, laskanje će vas svuda dovesti. Ali zapamtite: kompliment će zaista imati željeni efekat samo ako je iskren! Razmislite o stvarima koje vam se istinski najviše dopadaju kod vaše simpatije i iskoristite jednu od njih kao polaznu tačku za uspostavljanje kontakta.

Bitno je da budete laskavi ali u granicama. Bez preterane patetike i previše opsinih prideva. Ponaka je manje izgovorenih reči bolje i zato budite direktni u svojim komplimentima, ali ponavljamo – uvek budite iskreni. Devojke imaju šesto čulo da skontaju kada se previše trudite i niste iskreni, zapamtite to.

Postavite zabavna pitanja – Veliki procenat žena će na pitanje kakvog muškarca vole odgovoriti – duhovite. E sad, smisao za humor nema svako i to je sasvim u redu. Ali nije loše da se malo zainteresujete i naučite neka duhovita zabavna pitanja jer kada joj izmamite osmeh tada je sve lakše.

Skoro ste profesionalac u flertovanju preko poruka. Međutim, evo samo nekoliko drugih korisnih saveta: Ako ste se već lično sreli bar jednom, ili ste duže razgovarali, možete da iskoristite svoje koketne tekstove kao priliku da učvrstite unutrašnju šalu. Šale iznutra stvaraju osećaj bliskosti i intimnosti, a humor čini da se primalac oseća dobro — što ga, opet, čini da vas povezuje sa pozitivnim iskustvom.

Takođe možete slobodno da dodate smajli ili dva svojim koketnim tekstovima za malo emotivnog ukusa, ali pokušajte da ne preterujete. Ono što kažete svojim rečima je ono što se računa, a emodžiji su namenjeni samo da poboljšaju ton i ličnost poruke (pošto primalac ne može da vidi vaše izraze lica ili da čuje vaš glas).

Na kraju, imajte na umu da iako slanje poruka može biti super efikasno sredstvo za podizanje interesovanja, najbolji način za flertovanje je licem u lice, ali o tome ćemo neki drugi put. Dakle, koristite svoje poruke kao alat da biste podigli vaš odnos na viši nivo i pokažite te veštine flertovanja lično.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *