zgodna i zanimljiva za muškarce
Nepristojne teme, Plavuše, Starija teta, Uvek dostupna, Za zezanje

Uspešna sekretarica u velikim firmama

Ovde sam da se zabavim i uživamNapokon sam se uverila u onu našu staru izreku – moja kućica moja slobodica. Decenijama sam radila preko kao uspešna sekretarica u velikim firmama i sada je došlo vreme da se vratim u rodnu grudu i uživam u svojoj pošteno stečenoj penziji. Nagledala sam se svega i svačega po belom svetu, mlade koleginice kako preko kreveta nareduju u poslu, a ja sam uvek bila poštena i svoju platu zarađivala na najpošteniji mogući način. Ne kažem, ponekada sam i ja morala da uprljam svoj obraz ali zarad boljeg sutra. I ne kajem se, bilo je tu veoma zgodnih i privlačnih šefova koji su voleli malo da se provedu, a ja sam uvek bila zgodna i zanimljiva za muškarce. Sa velikim zadovoljstvom nosim titulu dame u svom okruženju. Oni koji su me imali se hvali time, oni koji me nisu imali i dalje me žele… ali tvrd sam ja orah, ne dam se svakome. Ovde sam da se zabavim i uživam, vremena imam na pretek, nigde ne žurim.

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 170 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Uspešna sekretarica u velikim firmama i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

One thought on “Uspešna sekretarica u velikim firmama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *