Saveti Kako Pisati Devojci
Blog

Saveti Kako Pisati Devojci

Ovaj mini vodič o tome kako pisati poruke devojci je upravo ono što vam treba. Ako se pitate kako da započnete razgovor sa devojkom putem tekstualnih poruka, onda je ova lista za vas. Iskustva ljudi su jasna i precizna, pa mi verujte kada kažem da su ovi pokretači tekstualnih razgovora najbolji.

Neki momci bi mogli da iskucaju roman na ekranima svojih telefona. Drugi momci žele da tekstualna poruka bude što kraća i direktnija. Bez obzira na to kako se osećate u vezi sa tim, slanje poruka je najverovatnije glavni i osnovni način na koji ćete komunicirati sa devojkom na početku dok je upoznajete. Ako to uradite kako treba, formalni sastanak je zagarantovan. Učinite li to pogrešno… ode ona kod drugog.

Dobre veštine slanja poruka pomoći će vam da pokažete svoj šarm i da joj pokažete da vam je razgovor sa njom prioritet. Ali greške mogu učiniti da izgledate bezobrazno ili nezainteresovano. Naučite kako da pošaljete poruku devojci na pravi način.

I zapamtite – ne morate biti pesnik da biste bili dobri u slanju tekstualnih poruka. I ne morate da preuzimate gomilu čudnih aplikacija da biste učinili da vaše poruke rade komplikovane stvari. Ključevi za slanje poruka ženama su mnogo jednostavniji od toga i u većini slučajeva se svode na pravila po kojima svi možemo da živimo: Budite ljubazni, pokažite poštovanje i zabavite se.

Poštovanje ovih pravila će vam pomoći da značenje vaših poruka bude jasno, učiniće da joj budete privlačniji i da joj date do znanja da ste zainteresovani za nju. Koristite savete u nastavku koji će vas voditi dok ne savladate umetnost slanja poruka devojci.

1. Pišite joj u roku od 24 časa nakon upoznavanja

Zašto? Zato što je u 21-om veku neverovatno lako stupiti u kontakt jer pored sms-a imate i bezbroj drugih aplikacija… tako da ako čekate mnogo duže od 24 sata pre nego što joj pošaljete poruku, ona će misliti da niste zainteresovani.

Dobar početak bi bi: „Hej (njeno ima), drago mi je da smo se upoznali.“; „Zdravo, super je bilo sinoć.“; „Mnogo mi je drago da nas je prijatelj upoznao.“ itd… dakle nešto kratko i slatko. Ovo je zlatno pravilo i stoji – pod obavezno!

Nikako joj ne pisati nešto generično tipa – „Ej de si, šta ima?“ 9 puta od 10, odgovor na to pitanje je „Evo ništa, ti?“ Nije baš fascinantna diskusija zar ne? Dajte joj prostora da izrazi svoje misli o nečemu i veća je verovatnoća da će ona misliti na vas.

2. Kako započeti kuckanje?

Znati kako započeti tekstualni razgovor sa devojkom uklanja sav stres od moguće greške prilikom konverzacije uživo i omogućava vam da odmah pređete na ćaskanje. Bez obzira da li želite da zvučite kao da ste razigrani, intelektualni, koketni ili smešni, počeci tekstualnih razgovora su veoma važni.

Dobri primeri su: „Da li bi radije imala supermoći ili neograničen novac?“; „Koji te trenutni trend opasno nervira?“; „Šta je za tebe najveći crveni alarm u vezi?“ – ovde imate mešavinu duhovitih i ozbiljnih pitanja i sjajan su način da se probije led.

Loši primeri su: „Da li voliš filmove?“; „Jel slušaš muziku?“ – iako su muzika i filmovi odlična tema za razgovor, ovo je užasan način postavljanja pitanja. Format „da“ ili „ne“ ne daje joj mogućnost da dalje nastavi razgovor. Ili će je naterati da prekine temu ili će je učiniti nezainteresovanom za razgovor sa vama. Izaberite pokretač razgovora koji je otvoren da biste je naveli da kaže nešto o sebi.

3. Poruke za dobro jutro i laku noć

Ako joj pošaljete poruku za dobro jutro, dajete joj do znanja da je ona bila prva stvar na koju ste pomislili tog dana. To je vaša prilika da započnete razmenu koja može da traje ceo dan. Problem sa tekstovima za dobro jutro je u tome što se nekoliko istih fraza iznova i iznova reciklira. Pošaljite tekst sa malo originalnosti i razmišljanja. Pokažite da vam je stalo do njenog dana tako što ćete pominjati stvari za koje znate da je čekaju. To će učiniti da se oseća cenjenom.

Misli i osećanja koje imamo pre spavanja utonu u nas preko noći i prenose se na sledeći dan. Oni čak mogu uticati na to koliko dobro spavamo i ući u naše snove. Zar ne želite da se seti da te je lepo sanjala? Zato je važno da vaš tekst za laku noć podstakne osećanja naklonosti. Pošaljite joj poruku koja joj daje nalet pozitivnih osećanja i ona će otići na spavanje sa vama na umu.

4. Koristite njeno lično ime Saveti Kako Pisati Devojci

Bez onih: bejbi, draga, srce, dušo… i sličnih imena. Ona će pomisliti – znamo se dva dana a on me već zove srce moje. Ušas! Zato na početku uvek koristite njeno lično ime, čak ni umanjenica nije preporučljiva – ona je Ivana nije Ivanica, Sanja a ne Sanjica itd…

5. Podsetite je na nešto što se dogodilo kada ste se upoznali

Ovo je jedan od najboljih saveta o tome kako započeti dopisivanje sa devojkom. Upoznavanje s njom je bio pozitivan trenutak za vas… a verovatno je bio pozitivan i za nju (znate to jer vam je dala svoj broj, zar ne?) Dakle, u svom prvom tekstu, vratite je u taj pozitivan način razmišljanja tako što ćete je podsetiti na nešto smešno/kul/zanimljivo što se dogodilo kada ste se upoznali. Asociraće vas oboje na smeh, a devojke vole nekoga ko može da ih nasmeje!

6. Gramatički ispravan tekst

Što su devojke starije, to im je više uznemirujuće kada muškarci i dalje pišu kao da su u srednjoj školi. Znate o čemu pričam… loša gramatika, pogrešno napisane reči i beskorisne skraćenice. Zbog lošeg pravopisa/gramatike misliće da ste previše lenji a možda i da ste glupi, nezreli… Zato stvorite dobar prvi utisak koristeći odgovarajuću gramatiku.

7. Dopisivanje sa svrhom

Čitava svrha slanja poruka napred-nazad je da joj se svidite i dogovorite sastanak, zar ne? Zato nemojte slati nasumične tekstove koji vam ne pomažu da postignete taj cilj. U suprotnom, ona bi mogla izgubiti interesovanje za vas… ili još gore, pomisliti da ste samo prijateljski raspoloženi umesto da flertujete.

Evo nekoliko primera dobrih, svrsishodnih razloga za slanje teksta:
– Da joj udelite kompliment;

– Da je zabavite, nasmejete;

– Da je pitate za sastanak;

8. Ne odgovarajte odmah na svaku poruku

Devojke obično ne žele da uzvratite odmah svaki put, ali to nije zato što ona želi da se igrate igre „teško dostupan“… to je zato što želi nekoga ko ima posao, prijatelje, hobije i život izvan nje. U suštini ona želi nekoga ko ima važnije stvari da radi od sedenja i slanja poruka. Neka čeka malo između poruka. Ne odgovarajte odmah istog trenutka kada vam ona pošalje poruku… sačekajte koji minut, a zatim nakon prvog sastanka uskladite brzinu i dinamiku slanja poruka).

9. Pošaljite joj uzbudljive slike onoga što radite

Kao što sam gore pomenuo, devojke žele da znaju da imate interesovanja van razgovora sa njima, a slanje uzbudljivih slika je savršen način da pokažete ta interesovanja. Biće zaintrigirana vašim životnim stilom i, naravno, uzbuđena što želite da je uključite u svoje zabavne aktivnosti.

10. Zapamtite stvari koje vam govori o sebi (porodica, posao, iskustva)

Ovo je poslednja stavka ali je veoma važna. Žene vole da znaju da ih slušate. Lako je naći nekoga ko će se pretvarati da sluša, ali mnogo teže je naći nekoga ko zaista sluša i pamti ono što govorimo. Možete je impresionirati tako što ćete pokazati da ste tip koji će zapamtiti šta vam govori. To će joj pokazati da vam je važna i sigurno ćete porasti u njenim očima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *