lepa mlada voli misterije
Ispovesti

Romantična nežna i razigrana

Zdravo. Za one koji me ne znaju ja sam Dunja, devojka koja je puna života, romantična, razigrana, osoba koja voli prirodu i životinje. Ono što ne znate jeste da sam bila skeptična prema ovakvim načinom upoznavanja. Možda delujem kao hrabra i samouverena devojka, ali volim da budem oprezna.

Istina je da nisam neko ko previše rizikuje. Nemam mnogo pravih prijatelja jer su takvi retki i moraju da zasluže.. Nisam bila ni u velikom broju veza jer nije lako steći potpuno poverenje u partnera. Ali sam naučila vremenom da svima dam šansu 🙂 lepa mlada voli misterije

Nemojte me pogrešno shvatiti, ja nisam neka tu izbirljiva princeza koja glumi nedodirljivu. Ali ranije sam bila mnogo zatvorenija za ovakve avanture. Međutim, posle iskustava koje sam imala i koji su svi bili pozitivni, mislim da više neću zatvarati vrata nikome..

Lepota u svemu tome je što je nepoznato. A primetila sam da me misterije, tajne, i nepoznati muškarci opasno privlače. U stanju sam da upoznam nekoga prvi put pa da posle maštam o njemu i da zamišljam… kako miriše, kakvi su mu pokreti, kakav je kao ljubavnik, kakav je u vezi.

Otkrila sam nešto o sebi što mi se dopada. Neki su mi rekli čak da sam previše obična, normalna, da nisam zabavna. A sada mi kažu da sam poludela xD mislim da sam totalno normalna, samo sazrevam i upoznajem sebe.. zahvaljujući vama 🙂

Zato bez ustručavanja i bez predomišljanja, kliknite Ovde i posetite moj oglas. Pozovite me ko god da ste, odakle god da ste, koliko god da imate godina (punoletni to se podrazumeva) i kako god da izgledate. Možda baš ti budeš moj novi san 🙂 možda baš mi ti zagolicaš maštu i zaintrigiraš me. Nikada se ne zna, a ja znam da jedva čekam da ti čujem glas.

Do tada, pozdrav od Dunje. :*

One thought on “Romantična nežna i razigrana

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *