mlađe i snažne momke, krupne koji imaju jaku ruku
Starija teta, Uvek dostupna, Veza bez obaveza, Za mlađeg, Za usamljene, Za zezanje

Razvela se, i sada živim novu mladost

mlade, jake, snazne, rukeDecu poudala i pooženila, dobila unuke, razvela se, i sada živim novu mladost. Kud nisam bila pametnija i ranije ga ostavila, mogla sam mnogo više da uživam u životu, ali šta je tu je, nećemo da kukamo sada. Proživela sam ja lepo, nije da nisam, ali sam i dosta toga promašila i propustila. U moje vreme nije bilo kulturno nositi uske i kratke haljine a danas iz takvih ne izlazim. Telo sam sačuvala i mogu ti reći da se mnogi okreću za mnom. Kada šetkam unuke mnogi pomisle da sam im ja majka a ne baka. To je još jedan dokaz da sam mladolika i zgodna. Iskustva u onim stvarima nemam baš mnogo jer sam samo sa jednim muškarcem bila. Igračke razne imam ali svaka će ti žena reći da one ne mogu nikada da zamene pravu mušku stvar! Sada sam zainteresovana za mlađe i snažne momke, krupne koji imaju jaku ruku. Počela sam mnogo da maštam o takvima i mislim da ću uskoro i da se omrsim. Možda i ti budeš jedan od njih, ko zna.

 

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 170 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Razvela se, i sada živim novu mladost i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

2 thoughts on “Razvela se, i sada živim novu mladost

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *