Razvedena Gospođa za Druženje
Ispovesti

Razvedena Gospođa za Druženje

Na prvi pomen razvoda to deluje i zvuči kao nešto strašno i bolno, ali zapravo to ume biti i otržnjujuće pa čak i oslobađajuće. Kao i svaki drugi loš trenutak u životu, to treba sagledati i na drugi način i iz toga izvući pouke i iz toga izaći mudriji. Zato ja neću da vam kukam o tome jer to zaista nije ono što osetim. Naprotiv, osećam se kao na novom početku.

Za one koji me ne poznaju ili nisu imali prilike da vide moj oglas koji možete posetiti OVDE, ja sam jedna poslovna žena, smirena i hrabra, i posle mnogo godina ponovo slobodna. Moj cilj je da krenem na putovanje sa svima vama i da kroz zajedničke razgovore i upoznavanje pronađem i nova lica ali i samu sebe.

Ne znam ni sama koliko je godina prošlo od kada sam poslednji put imala prilike da se upoznajem sa novim muškarcima a kamoli da sa njima flertujem ili nešto slično. Možda zvuči čudno ali nemam neku preveliku temu jer verujem u sebe i svoje znanje i harizmu. Nije tajna da sam lepa žena i to neću da poričem. Razvedena Gospođa za Druženje

Tremu sam imala samo onda kad sam nedavno imala jedno intimnije iskustvo. Kako je do toga došla ni sada nisam potpuno sigurno. Bila je dobra atmosfera, druženje, pesma… i desilo se. Ne kajem se, naprotiv, bilo je veoma interesantno i uzbudljivo.

Nikada nisam sebe videla sa mlađim muškarcem ali eto i to se desilo nenadano. Nije on mnogo mlađi, svega par godina, ali ipak je to nezamislivo bilo za mene … iako ne krijem da mi imponuje kada znam da me želi neko mlađi… mene u ovim godinama. Da li bih ponovila? Apsolutno, ako se ukaže prilika.

Ne verujem da ću ponovo stati na ludi kamen i o tome ne razmišljam. Ali kada bih se zapitala šta zaista želim od ovoga, ne bi imala pravi odgovor. Možda je zapravo najbolje da sve to ide prirodno svojim tokom, a ovako neke usputne i spontane avanture su uvek primamljive. Možda sam ih i željna bila odavno ali u braku sebi nisam dozvolila da razmišljam o tome.

Eto, toliko od mene. Drago mi je da imam priliku da vam se obratim na ovaj način i da možda dodatno zagolicam maštu svima vama da ako ste možda bili u nedoumici da li da mi se javite, sada to i učinite. Puno vas pozdravljam.

4 thoughts on “Razvedena Gospođa za Druženje

  1. Повратни пинг: Gospođa 💕 - Devojke online

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *