Prijateljstvo bikini
Ispovesti

Prijateljstvo… ili nešto Više

Želja za promenom i za novo Prijateljstvo dovelo me je ovde među vas. Ja sam Enna i oni koji su me upoznali znaju manje više ono što osećam i šta želim. Ali za vas ostale, htela bih malo detaljnije da se poredstavim. Nadam se da neću biti dosadna i da vas neću smoriti hehe. Kažu da sam uglavnom zanimljiva i komunikativna tako da mislim da će sve biti ok.

Prijateljstvo i Želja za Promenom.

Kao što sam napomenula u svom Oglasu, nikakva romansa i veza, ljubav itd nisu bili pokretač moje pojave. Online upoznavanje i kuckanje je nešto što je duže vreme bilo u mojoj glavi kao način promene na bolje. Pomalo sam se udaljila od prijatelja jer sam ih se pomalo zasitila. Trebalo mi je nešto novo.

Da li sam tu promenu pronašla? Pa za sada bih rekla O DA. Sve je kako sam zamišljala, i još bolje od toga. Nije to milion tipova koji mi pišu, ali nađe se uvek par njih, praktično na dnevnoj bazi. Promena je urodila plodom jer vidim da i kolege i rodbina, svi kažu da sam nekako procvetala. Ljubav i dalje nije na vidiku, ali ko što rekoh- to ni nije bio glavni cilj.

Novo životno poglavlje. Prijateljstvo matorka

Reći ćete previše si ti matora za nova poglavlja, za nove avanture. Ohh kako biste bili u krivu. Ja ne samo da ni po godinama nisam matora, već se i osećam predivno, mladoliko, puna sam životne energije. Željna sam da i dalje učim i da napredujem u svakom aspektu života. Pozitivna sam u glavi. Ne odbijam čak ni kada mi mnogo mlađi momci pišu, čak mi to i imponuje. Da, ovo je jedno od novih životnih avantura i uzbuđena sam.

Prijateljstvo… a možda i nešto više od toga.

Ne odbacujem ni mogućnost ljubavi. Zašto bih? Ja sam, spremna za sve što mi život pruži, sve što baci na mene i kaže – uživaj. Možda nisam osoba koja je imala previše sreće u ljubavi, možda nisam čak ni kompetentna da pričam o tome. Ali daleko od toga da sam izgubila veru i nadu. Srodna duša je tu negde, ako se sretnemo super, ako ne opet sve u redu. Ne volim ništa na silu i ništa nije pod moranje.

Romantična, ali ne mekana ne slabić.

Jesam emotivna i romantična. Jesam nežna, ženstvena, ponekada čak i na ivici patetike. Ali daleko od toga da sam mekušac, da sam slabić. Uspešna sam u poslu a nikoga nisam vukla za rukav, sve sam stvorila sama. Na dobrom sam glasu, nikad nikoga prevarila, povredila, nikome nikad ostala dužna. Možda ne delujem tako na slikama ali ja sam jedan veliki borac. To zna svako ko me je zaista upoznao.

Prijateljstvo neka bude početak.

Prvo razgovor, upoznavanje, druženje… a posle ćemo videti. Najvažniji su jaki i stabilni temelji, a na osnovu toga ćemo graditi dalje. Meni je čast da mogu sa vama da podelim svoje razmišljanje, svoje stavove. Da vam pokažem još jedan deo sebe. Ako želite možete kliknuti OVDE i pogledati moj Oglas. Svako kome se svidim može da mi piše i da se upoznamo.

2 thoughts on “Prijateljstvo… ili nešto Više

  1. Повратни пинг: Željna nečeg novog 💕 - Devojke online
  2. Повратни пинг: Ujka Miloš | Erotske priče, incest priče

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *