online dopisivanje
Blog

Online Dopisivanje

Upoznati nekog novog preko poruka. Dopisivanjem pronaći sreću i zabavu. Sve je to moguće i realno. Sve je to dostižno i na dohvat ruke. A što je najlepše od svega – ne morate se pomaknuti iz svoje kuće, stana, sa posla. Online dopisivanje se sjajan način da proširite broj poznanika, prijatelja, pa čak i da nađete partnera.

Tokom poslednje decenije, broj poslatih poruka je porastao za 7.000%! Dopisivanje je 2019. ono što je e-mail bio 1999. To je novi najbolji način da u momentu dođete do skoro svakoga. Istraživači predviđaju da će 6 milijardi ljudi slati i primati tekstualne poruke do 2025. Ako vam to nije dovoljan dokaz koliko je dopisivanje dobar način upoznavanje, onda zaista ne znam šta drugo da kažem. online dopisivanje

Brže od telefonskih poziva. Bolje stope otvaranja od e-maila. Omogućavanje ljudima efikasniji način komunikacije, nagrađuje se jačim i bržim stopama odgovora. Studija kaže da čak 45% tekstualnih poruka dobija odgovor, u poređenju sa 6% mejlova. A mnogo je intimnije i anonimnije od poziva što je veoma važno.

Nije svako dovoljno komunikativan, opušten i siguran u sebe da bi tek tako mogao da vodi razgovor sa strancem. Poruke omogućavaju više smislena pitanja i odgovore. Dopisivanje je sjajan pokazatelj pismenosti osobe sa kojom kuckate. Sve su to stvari koje mnogo znače. Slanje poruka je nekada bio prostor za povezivanje sa bliskom porodicom i prijateljima, ali sada je to više otvoreni prostor gde primaoci ipak i dalje imaju kontrolu nad tim ko može da im se obrati.

I nemojte da mislite da se hemija ne oseti kroz dopisivanje. Oseti se itekako! Poruke su reči a bez obzira da li se izgovaraju ili se pišu, one imaju veliki uticaj na osobe koje ih razmenjuju. Ako ste romantični i pružate komplimente, tada će druga strana da čita sa osmehom na licu. Ako ste nevaljali intimniji tada će drugoj strani da ovlaže određeni delovi tela.

Budite iskreni, ne budite napadni, imajte razumevanja i uživajte. Uz dobre odnose prijateljske, preko online dopisivanja može se stvoriti i romansa, i veza… pa i brak 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *