prijateljica ljubav
Blog

Kako prepoznati da se prijateljica Zaljubila u vas?

Svi mi imamo prijatelje, i muške i ženske, ali nekada dotična prijateljica želi nešto više od drugarstva. Problem je što ona nije u stanju to da vam kaže, ona krije jer se plaši da ne pokvari prijateljstvo. Možda ste bliski ili ste samo malo bolji poznanici, ali ovi znaci će vam reći da ona želi nešto više. Jer iako ona to neće jasno reći, pokazaće vam na razne druge načine.

Kada prijateljica Često bulji u vas, to je dobar znak.prijateljica plavuša

Kada nam se neko zaista sviđa, ne možemo a da ne buljimo u njega sve vreme. Jednostavno je jače od nas, i ne možemo skloniti pogled. Ako često “hvatate“ njen pogled preko prostorije -to je dobar znak. Ona će uspostaviti kontakt očima sa vama jer vas gleda očima koje nemaju samo prijateljske namere. Jasno je da ona ne može da izdrži, ona sanjari o vama, posmatra vaš govor tela i vašu zaraznu auru. Ako se i ona vama sviđa, obavezno joj se osmehnite kada je uhvatite kako gleda u vas.

Česta pitanja o ljubavi i statusu vaše veze.

Dva su razloga zašto bi vaša prijateljica (ili bilo koja druga devojka) bila zainteresovana za vaš ljubavni život. a) Ona je zainteresovana za vas. b) Pita se da li ste slobodni (jer je zainteresovana za vas). Naravno da će svaka prijateljica da se raspita povremeno, to je sasvim prirodno. Ali ako su ta pitanja jako česta, onda postoji i drugo objašnjenje – želi vas za sebe.

Postavljanje puno ličnih pitanja je takođe jedan od legitimnih znakova da vas prijateljica voli, ali to krije. Možda vas neće nužno pitati direktno. Ali ona će to učiniti suptilnije. Na primer, mogla bi da vas pita šta radite u slobodno vreme. Ili neka druga indirektna pitanja koja su takođe povezana sa vašim statusom u vezi.

Stalni komplimenti su dokaz da vaša prijateljica nešto smera.

Komplimenti su uvek sjajna stvar! Ali ako vas vaša prijateljica neprestano obasipa komplimentima, onda znate da ona primećuje svaku stvar o i na vama. To može biti vaša nova frizura, veština u rešavanju teškog zadatka ili vaša opšta ličnost. To je njen način da vam suptilno kaže da joj se sviđate. Da joj se sviđa svaka stvar koju radite, kažete ili nosite. Da nije tako, ne bi se trudila da primeti sve te stvari. Čak i ako joj nešto smeta, to znači da joj je stalo. Ako joj je stalo, to znači da joj se sviđaš.

Ona vam nudi pomoć vezanu za posao ili život uopšte.

Naravno, svima nam je potrebna pomoć s vremena na vreme, i normalno je da pomažemo jedni drugima. Ali ako vam ona stalno nudi pomoć (čak i sa laganim zadacima), onda znate da se ovde dešava nešto drugo. Ona samo traži izgovor da vam bude blizu. Možda nema hrabrosti da vas pozove na piće ili večeru, pa je ovo jedini način da provede više vremena sa vama.

Vaša prijateljica postaje Ljubomorna na druge devojke.

Kao i momci, i devojke mogu biti ljubomorne. U našoj ljudskoj prirodi je da ne gotivimo svakoga ko laskavo razgovara sa našom simpatijom. Postajemo nesigurni u sebe jer bi im se ta druga osoba mogla dopasti umesto nas. Ne želimo da naša simpatija primeti druge, već da ostane fokusirana na sve slatke stvari koje radimo za njih. Dakle, ako se prijateljica ponaša ljubomorno kada razgovarate sa drugim devojkama, sada znate razlog za to.

Ona se smeje kad god vas vidi.

Da li se smeje kada uđete u prostoriju? Primećujete li da joj oči svetlucaju kada razgovara sa vama? Ako je odgovor da – ovo su takođe legitimni nagoveštaji da joj se sviđate, ali to krije. Dozvolite mi da objasnim razlog iza ove želje da se osmehnete kada vidite nekoga ko vam se sviđa.prijateljica hot

Kada radite nešto što vas ispunjava, na primer, kada jedete svoju omiljenu hranu ili igrate svoju omiljenu video igricu. Tada ste srećni, zar ne? Ista stvar se odnosi i na to kad vas ona vidi. Pošto ste predmet njene naklonosti, ona ne može sebi pomoći, odmah se oseća srećnijom kad vas vidi. Drugim rečima, vi ste osoba koja joj uvek ulepša dan svojim prisustvom.

Ona je prijateljica koja pamti svaki detalj, uključujući vaš rođendan.

Da ponovimo: ako te prijateljica želi, ona će se pobrinuti da zapamti svaku stvar o tebi. To uključuje vaš rođendan, vrstu parfema, vaše omiljene boje, sve što volite i ne volite, a lista se nastavlja. Najlakši način da naučite da li se seća svakog detalja o vama je fokusiranje na njene reči i dela.

Šanse su velike da će ponoviti nešto što ste joj davno rekli jer je to zapamtila zajedno sa drugim stvarima. Pamteći sve ovo, ona stvara vaš profil u svojoj glavi. Možda će čak otići toliko daleko da počne da traži savršene rođendanske i novogodišnjne poklone. Time će vas prijatno iznenaditi i shvatićete – ona želi više od prijateljstva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *