razvedene za upoznavanje hot
Blog

I razvedene dame su spremne za upoznavanje

I razvedene dame za upoznavanje, iako su prošle kroz neuspeli brak, nisu odustale od svoje sreće. One su tu oko nas, možda ne izlaze mnogo, posebno ako je razvod bio nedavno, ali često su na internetu. Na sajtovima za upoznavanje one ponovo pokreću svoj život, naoružane znanjem i mnogo pametnije nego pre.

razvedene za upoznavanje crnkaUpoznavanje i zabavljanje sa razvedenom ženom nasuprot sa nikad udatom ženom su potpuno dve različite stvari. Kada se bračna veza završi, ona ostavlja bolne ožiljke. Razvod predstavlja situaciju koja menja život. Žena prolazi kroz pomešane emocije. Olakšanje, slobodu, usamljenost i pritisak da se nosi sa svojim novim obavezama, posebno ako su deca uključena. Da li ste spremni da budete deo ovog emotivnog rolerkostera?

Razvedene za upoznavanje – Prednosti.

Prednosti zabavljanja sa razvedenom ženom su razne a jedna od glavnih je njena emocionalna zrelost. Samim tim što je imala takvo jako životno iskustvo ona je dodatno sazrela. Naučila je kako da bolje procenjuje ljude, situacije i emocije. Ona je ponovo na neki način odrasla i sada je mnogo sigurnija u sebe i svoje odluke.

Postoje i druge prednosti, uključujući i to da ona zna šta želi u vezi. Razvedena žena je verovatno naučila važnost komunikacije i spremna je da govori otvoreno i iskreno u vezi. Zna šta funkcioniše, a šta ne, šta može doprineti ispunjenijem odnosu između partnera.

Kako prepoznati da li je razvedena žena spremna da počne novu vezu?

Šta god da je razlog za razvod, on može razbiti ženinu ličnost, posebno ako je pretrpela odbacivanje ili neverstvo. Ako je nedavno razvedena, čak i pomisao na novu vezu može joj izgledati zastrašujuće. Ako imate osećanja prema ženi u ovoj situaciji, morate razumeti njenu ličnost. Naš savet je da ne ulazite u razloge razvoda, barem ne na početku.

Dakle ključ je komunikacija. Slušajte i imajte razumevanja. Kada izlazite sa razvedenom ženom, važno je da budete dobar slušalac. Možda sama želi da priča o svojoj prethodnoj vezi i događajima koji su doveli do njenog razvoda. Nikada Ne sudite o njenoj prošlosti – to je jedan od najvažnijih saveta! Svako ima svoju priču i važno je fokusirati se na to ko je ona kao osoba. Ne smete je gledati samo na osnovu njene prošle veze.

Razvede za upoznavanje zahtevaju da se Poštuju njihove granice.

Poštovanje je ključno u svakoj vezi, a to je posebno tačno kada se upoznajete sa razvedenom ženom. Možda ima granice oko određenih tema ili aktivnosti. Važno je da poštujete te granice i ne primoravate je da radi bilo šta što joj nije prijatno. I naravno – Ne požurujte stvari.

Dok ste fokusirani na savete za zabavljanje sa razvedenom ženom, ne zaboravite razvedene za upoznavanje plavušana strpljenje. Razvod može biti traumatično iskustvo i važno je ne “gurati“ razvedenu ženu u novu vezu. Usporite stvari i dajte joj prostor koji joj je potreban da se izleči i upozna vas sopstvenim tempom.

Ne pokušavajte da je menjate. Nije vaš posao da rešavate probleme razvedene žene. Iako je važno pružiti podršku, takođe je važno prepoznati da je ona nezavisna osoba sposobna da se nosi sa problemima. Uvek budite iskreni u vezi sa svojim namerama. Ako ne tražite ozbiljnu vezu ili ako niste spremni za nešto dugoročno, važno je da to odmah naglasite.

Najvažniji savet – Ne upoređujte je sa svojim bivšom. Poređenje razvedene žene sa vašom bivšom ili bilo kojom drugom ženom je siguran način da se oseća nesigurno i potcenjeno. Fokusirajte se na to ko je ona kao pojedinac i ne pravite pretpostavke na osnovu njene prošlosti. Poštujte njenu nezavisnost.

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!

Ukucaj u telefon HEJ Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *