Devojke za Druženje bleja
Blog

Devojke za Druženje

Možda neki i dalje smatraju da su muško-ženska prijatelstva mit, ali Devojke za Druženje se ne bi složile sa tim. Ali često imaju problem u sklapanju platonskih prijateljstava. Razumevanje načina na koji žene razmišljaju može vam pomoći da shvatite šta možete učiniti drugačije ako joj želite biti prijatelj. Nisu sve željne dugih ozbiljnih, ili kratkih strastvenih veza. Mnoge od njih žele iskrenog prijatelja za druženje.

Ovaj članak naučiće vas kako da kao muškarac stvorite prava prijateljstva sa devojkama. Mnogi imaju ovaj problem. Dosta studija pokazuju da se mnogi odrasli osećaju usamljeno i da žele da stvore jake prijateljske veze. Najteže je napraviti prvi korak ka upoznavanju nekoga. Online upoznavanje je sjajno rešenje jer mnoge devojke baš preko interneta traže prijatelja. Devojke za Druženje kafići

Devojke za Druženje traže Prijatelje unutar svog društvenog kruga.

Prijateljstva se razvijaju prirodnije sa ljudima sa kojima imate zajedničke hobije, interesovanja, stavove. Na primer, ako imate 20+ godina, biraće vas devojke koje tek sazrevaju, studiraju, vole modernu muziku i trendove, savremene su. Ako ste u 30-im godinama, veća je verovatnoća da će vas potražiti one koje su zrelije, iskusnije, zaposlene.

Na internetu je mnogo potencijalnih Prijateljica.

Usamljene devojke šire svoje interesovanje na internet sajtovima za upoznavanje. Njihovom okruženju potrebno je širenje, zato traže načine da budu aktivnije i društvenije u online zajednici. One se nadaju da što se više izlažu, imaju više mogućnosti da upoznaju ljude i steknu prijatelje. Zato ako ste član online zajednice mnoge od njih će vam se obratiti.

Devojke za Druženje žele da budete Prijateljski nastrojeni.

Kada upoznaju nekoga sa kim imaju zajednička interesovanja, sledeći korak je da osete poštovanje. Pošto se muško-ženska prijateljstvo svode na emocionalnu podršku, ovo je ključno da bi vas devojka prihvatila. Morate da pokažete da ste iskreni, da nemate skrivene namere, da ne trošite njeno vreme.

Žene imaju tendenciju da imaju više emocionalnih potreba u međusobnom prijateljstvu. Važno je da budete tu za njih kada ste im potrebni. Pružanje ohrabrenja, utehe, pomoći ili čak samo slušanja je odličan način da produbite svoje prijateljstvo. Ovo pomaže da dokažete da ste odan i pouzdan prijatelj, a one baš to traže.

Postanite iskren slušalac. Devojke za Druženje kafica

Kada se malo bolje upoznate prirodno dolazi do zbližavanja. Ona će vam se obratiti o nekim problemima ili lošem danu na poslu, ali nemojte skočiti odmah u davanje saveta. U redu je davati savete kada ga zatraže, ali važno je znati da to možda nije ono što im treba od vas. Nekada je sasvim dovoljno da je iskreno i pomno saslušate.

Devojke za Druženje traže Duhovite prijatelje.

Šta devojke najviše vole? Dobro, one vole mnogo toga 😀 ali jedna od najvažnijih stvari je smeh. Pozitivna atmosfera. Neko ko nije tmuran i siv već ozarenog lica, ko zbija šale i nije dosadan. E to je možda i najvažnija osobina iskrenog muškog prijatelja pa smo i ostavili to za kraj. Njoj je dovoljno problema okolo, ne treba joj i prijatelj koji će dodatno da je izbedači. Ako upoznate devojku onlina koja želi prijatelja za druženje, sada ste spremni za to. Uživajte i budite dobri.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *